YÖKAK Liderlik, Yönetişim ve Kalite Çalışma Grubu’nun, 28.02.2024 tarihli toplantısı Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Öğrenci anketlerine katılımın artırılması için izlenmesi gereken mekanizmalar görüşüldü. Uygulanmakta olan mevcut bazı yöntemlerin istenilen ilgiyi görmemesi nedeniyle farklı uygulamalara yönelinmesi önerildi.

Anket sonuçlarının raporlamasının nasıl yapılması gerektiği görüşüldü. Dönemsel raporlar ve kıyaslama raporlarının ayrı ayrı hazırlanması önerildi.

Kurum içi anketlerin, genel ve birim bazlı oluşturulması önerildi. Anket sorularının güncellenmesine ve belirlenen birkaç konunun da anketlere eklenmesine karar verildi. Anketlerin analizinde kullanılacak yöntemler hakkında öneri sunuldu.

Bu içerik 28.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 30 kez okundu.