Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Yeniden Akredite Edildi.

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesinde 2016 yılında Biyoloji ve 2017 yılında Kimya bölümlerinin ardından 2020’de Matematik ve Fizik bölümleri de akredite edilmiş ve böylece Fen Fakültesindeki tüm bölümler akredite olma başarısı göstermişti.

Biyoloji Bölümü, 18 Temmuz 2016 - 18 Temmuz 2021 arası 5 yıl süre ile akredite edilmişti. Akreditasyon süresi dolan Biyoloji Bölümünün, FEDEK (Fen, Edebiyat, Fen - Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) tarafından gerçekleştirilen değerlendirme sonrasında akreditasyonu yenilendi.

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünde verilen eğitimin ulusal kalite yeterlilik standartlarına uygunluğunu ve kalite güvencesini gösteren akreditasyon süreçleri ile ilgili olarak FEDEK tarafından gerçekleştirilen ziyaret ve değerlendirmeler sonucunda akreditasyon süresi, 30 Eylül 2025 tarihine kadar uzatıldı.
Bu içerik 01.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 13 kez okundu.