Edirne Erasta AVM'de Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi.

“Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” kapsamında 26.11.2022 tarihinde Edirne Erasta AVM'de Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çocuk Diş Hekimliği AD tarafından yazılıp yönetilen ve Fakültemiz öğrencileri tarafından oynanan "Çeti ve Meri" isimli piyes gösterisi gerçekleştirildi. Piyes sonrası diş fırçalama konusunda Doç.Dr. Neslihan Özveren tarafından verilen bilgilendirici sunuma çok sayıda çocuk ve ebeveynleri katıldı. Trakya Üniversitesi ADİT topluluğu aynı zamanda etkinliğe katılan çocukların dişlerini muayene ederek ağız taraması gerçekleştirdi. Sunuma katılan çocuklar diş sağlığı ile ilgili oluşturulan etkinlik alanında boyamalar yaptı, ebeveynleri ise ağız ve diş sağlığı konusunda hazırlanan bilgilendirici broşürleri incelediler.

Bu içerik 28.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 10 kez okundu.