Eczacılık Fakültesi, ECZAKDER tarafından akredite edildi.

Eczacılık Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ECZAKDER), Değerlendirme ve İzleme Ziyaret Ekibi (DİZE) tarafından 30.10.2022-02.11.2022 tarihleri arasında Eczacılık Fakültesine değerlendirme ziyaret gerçekleştirildi.

DİZE Ekibi tarafından gerçekleştirilen değerlendirme ziyaretinde, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN’in fakülte lisans eğitim programı ve Öz Değerlendirme Raporunun hazırlanması süreçlerine ilişkin sunumundan sonra DİZE üyeleri detaylı incelemelerde bulundu.

Eczacılık Fakültesi, akreditasyon sürecini başarıyla tamamlayarak, Eczacılık Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ECZAKDER) Yönetim Kurulunun 27 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda alınan kararla; 27 Ocak 2023–27 Ocak 2025 tarihleri arasında geçerli olmak üzere  “AKREDİTE” olmaya hak kazanmıştır.
Bu içerik 03.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 12 kez okundu.