Akran Değerlendirme Çalışmaları Toplantısı

Trakya Üniversitesinde paydaşlarla iletişim ve iş birliği, öz değerlendirme çalışmaları ve kalite güvencesi kültürünün yaygınlaştırılması ve içselleştirilmesi amacıyla başlatılan “Akran Değerlendirme” çalışmaları devam ediyor. Trakya Üniversitesi Yönetim Kurulu, Akran Değerlendirme Takımı üyeleri ve Akran Değerlendirme sürecine dâhil edilen birimlerin yöneticileri bir araya geldi. Toplantıda, akran değerlendirme süreçleri ve yeni dönemde atılacak adımlar ele alındı. Toplantıda, ilk akran değerlendirme sürecinde gerçekleştirilen saha ziyaretleri ile edinilen izlenimler sonucu iyileştirme süreçlerine katkı sağlaması amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında paylaşımda bulunuldu.

Toplantıda söz alan Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Metin Aydoğdu ve Kalite ve Strateji Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sedef Zeyrekli Yaş, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akran Değerlendirme çalışmaları ile akademik birimlere gerçekleştirilecek saha ziyaretleri ve ziyaret tarihleri hakkında bilgiler verdi.

Toplantı, Üniversitemizde yürütülen kalite ve akreditasyon çalışmaları kapsamında görüş alışverişinde bulunulması ile sona erdi.
Ek Resimler
Bu içerik 04.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 19 kez okundu.