2024 Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından düzenlenen 2024 Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’na katıldı.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Itri Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferans açılış konuşmaları ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından Trakya Üniversitesinin de içerisinde bulunduğu 30 üniversiteye “Kurumsal Akreditasyon Belgesi” takdim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu Trakya Üniversitesinin Kurumsal Akreditasyon Belgesi’ni, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’ın elinden aldı.

Bu içerik 26.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 119 kez okundu.